keskiviikko 7. elokuuta 2013

Mustavalkoista.

               toppi/Gina trico, Aurinkolasit/H&M, hame/BikBok, sandaalit/Dinsko

No ei nyt kyllä ihan niinkään, tällä kertaa kuvissa ehkä. Ja oikeestaan yllätysyllätys taaskaan otsikko ei liity oikein mihinkään. Kuvissa oli jotenkin jo liian kesäinen fiilis?

Tiedättekös loma tuli ja loma meni. Tällä kertaa täytyy kyllä sanoa, että onneksi meni nopsaa. Odotin jotenkin ihan hirveästi elokuuta, ja nyt se ihanuus on saapunut. Automaattisesti se tarkoittaa minulle arjen alkamista. Uutta alkua.
Minä en pode syysmasennusta, vaan syksyisin koen jonkun "uudelleensyntymisen". Alkaa työt, harrastukset ja Emmerdale! haha.. Pikemmikin koen yleensä keväisin sellaisen ahdistuksen, että aurinko porottaa ja naamalla pitäisi näkyä Naantalin aurinko ja tarmoa olla vaikka kuinka. Vaikka kesällähän ne akut ladataan ja lomaillaan, jotta sitten syksyllä ja talvella taas jaksetaan. Ja syksyllä ja talvella minä kyllä jaksan.
Rakastan pimeitä iltoja (okei ihan neljältä ei tarvis pimentyä, mutta..) villapaitoja ja kynttilöitä. Ja jos kesällä olen muotilehtien suurkuluttaja,  niin syksyisin olen pahempi, jos vaan enää voi olla. Kerrospukeutuminen, check, that's my style. Plus kaikki kodin sisustuslehdet, syksy on omistettu niille.
Ja nyt huomaankin olevani hetken epämukavalla alueella. Elokuu siis merkkaa minulla syksyn alkamista, mutta hellelukemissa mennään ja alasti ei kiinnosta pihalla hyppiä. Väkisin aloin heti pukemaan pidempiä ja lämpöisempiä vaatteita päälleni. Takkiakin raahaan joka puolella mukanani, jos sattuu tulemaan vilu. hmh.. Nyt jos milloinkaan kärsin kuumuudesta.

No pointtina tässä teksissä ei oikeestaan ollut mikään muu kuin, tulin vain pitkästä aikaa tervehtimään teitä :)

Kevät, kesä, syksy vai talvi? Sanokaa omanne :)
Kuka muu on yhtä innoissaan arjen alkamisesta?

Kuumuudessa paahtuen Moonainen <3

2 kommenttia:

 1. Olen ehdottomasti kevät ja kesä ihmisiä!
  Ja tuntuu, että voisin lomailla ainiaan, mutta pieni rytmi on kuitenkin hyvästä.

  Mukavaa syksyn alkua sinulle! :)

  Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen kyllä keväällä syntynyt niin kai minun keväänlapsi pitäisi olla, mutta silti koen syksyn enemmän omaksi ajankohdakseni, heh. Näin meitä vain on erilaisia :)


   Mukavaa syksyn alkua sinullekin Anne!:)

   Poista