maanantai 12. elokuuta 2013

Ikea, my old new best friend!

Pieninä palasina saatte kotia. Ja hieman malttamattomana, jotain pieniä huolimattomuus virheitä näkyy, mutta kärsimätön kun on..





Hehe, mielikuvituksellista, Ikea my friend! :)
Vieläkään tämä koti ei aivan niin järjestyksessä ole kuin haluaisin, niin kokonaisvaltaista näyttöä joutuu edelleen odottamaan.
Meillä on aloitettu uusi projekti nimeltä "MÖRSKÄ 2000-luvulle".
Täällä  onneksi oli kaikki perusjutut kunnossa kun muutettiin kohta kaksi vuotta sitten, eikä välitöntä remonttia tarvinnut tehdä, mutta lievästi sanottuna 90-luku paistoi läpi. Muuttomme tapahtui aikas kiireesti niin silloin ei ihan mielettömiin remppoihin ryhdytty, mitä nyt maalaus ja suurinosa tapetoinnista tehtiin.
Eikä siitä ihan hirveästi vielä poiketa,sillä..


Eteisen seinä maalattiin alkuun tapetin päälle valkoiseksi, sittemmin se sai pienen mustan liitutaulukaistaleen parikseen ja nyt vanha tapetti valkoisine maaleineen lähtee litomaan. Ja tilalle tulee jotain uutta ;)
Suurempia remontteja (esim keittiö, kylppäri) ei kyllä tähän asuntoon tehdäkkään, mutta tuomme asunnon ysäri ajoilta nykyhetkeen. 
Pieni ripaus menneisyyttä jätetään silti asuntoon elämään..

P.s Anteeksi, että nyt hieman hidastelen tämän bloggailun kanssa. Muutama asukuvakin odottaa päivänvaloa. Hiljaa hyvä tulee vai mitä?

-moonainen-

2 kommenttia:

  1. Ihana lämmin tunnelma välittyy kuvista! Meillä on nuo samat tuikkujalat, on oikein sievät teillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juu nuo on kyllä ihanat, ja sattui löytymään vielä ikean löytöpisteestä.

      Poista