keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Muutosta ilmassa

Edellisissä kuvissa näkyykin vielä eilistä tunnelmaa, mutta tänään vietin vapaa päivää ja asunto sai jo hieman jouluista ja raikkaampaa ilmettä. En yksinkertaisesti jaksanut odottaa ensi viikonloppuun asti. Sitäpaitsi, viikonloppu on nyt niin täynnä touhua että, ihan hyvä ottaa pieni varaslähtö..myöhässähän ei tietenkään voi tätä aloittaa. Vaikka viimeisiä siivoja ressaillaan kuitenkin vielä aattonakin ;)
Kuvat kertokoon enemmän pienistä asioista joita kodistamme löytyy.


Makuuhuoneen valkoinen tuoli, mihin "Petteri Punakuonokin" jo asettui, tarvitsisi pinta puhdistuksen, siis tämä tekstiili. Onko ideoita millä saa tummentumat pois. Aiemmin ollut vanhalla työkaverillani terassin tuoleilla, joten kosteus on hieman tehnyt tehtävänsä...
Punaisen teepannun sain veljeltäni joululahjaksi muutamia vuosia sitten. Mietittiin perheen kesken kallista joulutouhotusta ja halusimme päästä hieman edullisemmin. Joten päädyimme kirpputori jouluun. Eli kaikki lahjat ostetaan kirppikseltä. Samalla tuli kierrätettyä ja ihan uskomattomia löytöjä löytyi. Se oli aivan mahtava idea! :) Olemme tehneet sen nyt muutaman kerran. Suosittelen!
Sekä olohuoneen seinä on vielä täydennystä vailla. 
Olen teettänyt valokuvista erikokoisia julisteita, joista ajattelin taitella taulukokoelman.. tai jotain hyllyä?? Mitä mieltä olisitte..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti