tiistai 27. marraskuuta 2012

Pientä näpertelyä..

....Ja marraskuu lopuillaan. Ihana miesten "movember"kausikin alkaa olee päättymäisillään. Onneksi, meillä on ainakin sellaiset kalapuikot roikkunut ukkoni huulilla että, hyi ;)
Mutta jopa minä saan rispektiä  kulkiessani kylillä kun tuttavat (varsinkin miespuoliset) tulee kehumaan mieheni uskomatonta suoristusta. Ja tämäkös kannustaa jatkamaan. Noh, muutama päivä enään. :)
Tässä syksyn aikana on pieni sisustuskärpänenkin puraissut.. Keittiöön olen asetellut sohvan äitin avulla. Nyt ruokapöytäämme koristaa iso ihana valkoinen rautasohva. Kuvan laitan kun saan vielä taulun nakutettua seinälle. Täytyy ensin vain löytää se täydellinen taulu ;)

Hieman on myös muualle kotiin tullut hankittua pieniä piristysruiskeita tuomaan tunnelmaa.
Pienen kylämme (ainoosta) tavarakaupasta löytyi romanttiset tyynyt..
 Tuoreet basilikat löysi paikkansa ikean ruukusta..
 Pientä joulun tunnelmaa jo Hobby hallin valokranssilla...
Keinutuoli saatiin tutun tutun edesmenneeltä papalta 80e! Tästä on tullut kotimme paras lekoilupaikka, myös kissojen mielestä.
Kirppikseltä löyty 15e vanha 70-luvun tv-taso. Tilattiin siihen lasilevy päälle niin valo heijastuu kivasti pinnalla.
Loppuillan, jo hieman pakastuvassa säässä, lämmikkeenä toimii laiskasti Knorr:in täyteläinen kasvissosekeitto. Kun laiskuus on saavuttanut kehon, antaudun surutta näille herkuille. Pieni määrä smetanaa sekä basilikat päälle niin ai ai, valmista! :)
Nyt ihanaa loppu marraskuuta!
Yritän olla taas vähän ahkerammin  yhteydessä tähän nettimaailmaankin ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti