sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Jep.

Syystuulet tuo aina mukanaan muutoksia ja minä pienoinen huithapeli päätin, että minulle aukeaa uusi blogi.
Selkeämmällä sisällöllä. Linjakkaammin ja tyylikkäämmin.
Kyseisessä blogissa jatkuu sisustus, tyyli ja lifestyle höpinät, mutta lisäksi tuon mukaan ripauksen töitäni, hiukset. Kokonaisvaltaista hiusblogia siitä ei tule, koska en aina halua jatkuvasti tuoda töitäni vapaa ajalleni. Haluan kuitenkin, että pääsette näkemään minun tyylini. Kattakoot se kaiken, sisustuksen, vaatteet ja hiukset. Ja sen, että rakastan blayage-,liuku-, marmorointi- ja maalausvärjäystä ja polkkahiuksia! Ainiin ja paksut otsahiukset, bueno!

Oloni oli hyvin arka silloin kuin aloitin blogin pitämisen vuosi sitten. En uskaltanut alkuun näyttää omaa naamaani, arastelin kertoa siitä ystävilleni ja yksinkertaisesti en osannut. Nyt kun kokemusta on karttunut, olen hyväksynyt, että minun blogini on minun blogini näköinen niin haluan sen sitten tehdä myös kunnolla. Alusta saakka. Ja mitkä olisivatkaan parhaat 1-vuotis synttärit blogilleni kuin uusi koti ja uusi alku. Nää on tälläisiä baby steps juttuja ja nyt on aika astua seuraava askel.


Aion pysytellä bloggerissa, koska muuten tätä kotia ei ole voittanut mikään. Vaikka lilyssäkin koitin hetken pysytellä. Noup, sen minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa, sanotaan.

Uusi elämä, nettielämä ja uusi tukka ne pääsevät jatkamaan matkaa uuteen blogikotiin!

Tämä blogi kyllä säilyy(ainakin vähän aikaa), jos joskus haluaa vanhoja juttuja käydä katsastelemassa. Ja uuden osoitteen ja nimen paljastan teille kun olen saanut koko pohjatyön ja ensimmäisen postauksen valmiiksi.


Se oli siis sellainen blogitauko ;)
Bon voyage! <3

2 kommenttia:

  1. Oman jutun löytäminen blogiin on se juttu, ja hienosti olet mielestäni onnistunut siinä! :) Onnea uudelle alulle. :)

    VastaaPoista